powered by FreeFind

  

 

  Almeva BV
  Kabelstraat 10
  1322 AD ALMERE
  Tel: 036 533 52 60
  Fax: 036 546 81 78
  E-mail: info@almeva.nl
  KvK: 310-48109
  
  Verkoop binnendienst:
  Martin Schrijver
  
  Verkoop buitendienst:
  Ruben Hoogenberg
  
    

  Routebeschrijving

 Verkoopvoorwaarden


Nieuws

Maglite Magcharger LED
De Maglite Magcharger LED is de opvolger van de klassieke Magcharger. Deze zaklamp met LED is een stuk krachtiger en heeft een veel langere brandtijd dan zijn voorganger.
De krachtigste stand is 643 lumen met een bereik van 406 meter. De brandduur is dan 4 uur. In de lagere stand van 148 lumen houdt de lamp 17 uur vol en in de economische modus met 66 lumen is brandduur zelfs 37 uur.
Geleverd inclusief oplaadhouder, accu, 12 volt laadsnoer en 220 volt adapter. Voor bestellingen en meer info, zie onze webshop: hier.Elite Bags tassen voor Spoedeisende Hulp
Nieuw in onze collectie: de kwaliteitstassen van Elite Bags voor de professionele hulpverlener. In Nederland alleen bij Almeva te verkrijgen!
eliteDe tassen zijn ruim en zeer compleet: het bovenvak bevat 6 moduletasjes inclusief ampullarium en in het hoofdvak is ruimte voor een zuurstoffles en een beademingsballon met maskers. De tas kan als draagtas, schoudertas of rugtas worden gebruikt.
Afmetingen: 61 x 29,5 x 35 cm; 47 liter en 4,12 kg. Gemaakt van waterafstotend 1000D polyamide, kleur groen of rood.
Meer informatie op: https://www.1ehulpwinkel.nl/elitebags


Care Plus producten
Sinds kort hebben wij diverse producten van Care Plus in ons assortiment opgenomen. Care Plus DEET anti-insect producten anti-insectzijn de sterkste insectwerende producten die op de markt te krijgen zijn. Uw huid is gegarandeerd minstens 8 uur muggenvrij! De DEET producten zijn geschikt voor zowel tropische gebieden (risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden en stedentrips. DEET producten worden op de onbedekte huid aangebracht en leverbaar als lotion (50% - 10 uur werkzaam), spray (40% - 8 uur werkzaam) en als gel (30% - 5,5 uur werkzaam).
Verder leveren wij van Care Plus een After Bite gel, Care Plus Hadex - water disinfectant en Care Plus ORS een glucose-zoutenpreparaat.

 

Certificaat ISO 9001: 2015
Wij zijn trots op dat ons kwaliteitssysteem na een onafhankelijke externe audit weer voor 3 jaar is goedgekeurd volgens de normen van ISO 9001:2015. Het optimaliseren en verbeteren van de bedrijfsprocessen om klanttevredenheid te verhogen zijn nu meetbare en controleerbare factoren geworden.

 

Almeva tekent sponsorcontract Almere City FC
"Ook de komende twee seizoenen is Almeva trotse sponsor van Almere City FC. Naast de sponsoring zal Almeva ook de artikelen leveren voor de medische staf voor Almere City FC. Ook zal het bedrijf de MVO-projecten van Almere City FC gaan ondersteunen.
De heer Leefers en Jeroen Jaring hebben erg veel zin in het voortzetten van de samenwerking.
Leefers: "Als Almeers bedrijf voelen wij ons sterk verbonden aan Almere City FC en willen middels het MVO-project iets terugdoen voor de maatschappij."  -  Uit persbericht Almere City FC

 

 


 


maglite LED

 

 

 

 

 

eb logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

careplus

 

 

 

 

 

 

 

 

iso 9001

 

 

 

 

 

 


ALMEVA - 2020