powered by FreeFind  Almeva BV
  Kabelstraat 10
  1322 AD ALMERE
  Tel: 036 533 52 60
  Fax: 036 546 81 78
  E-mail: info@almeva.nl
  KvK: 310-48109
  
  Verkoop binnendienst:
  Martin Schrijver
  
  Verkoop buitendienst:
  Ruben Hoogenberg
  
    

  Routebeschrijving

 Verkoopvoorwaarden


Producten

 


Medische oefenpoppen en simulatoren
   
 Oefenpoppen van Ambu   Geri/Keri verpleegzorg oefenpoppen
 Life/form Adult/Infant Crisis Manikin  Laerdal oefenpoppen
 Simulaids PDA/STAT Manikin   

ambuman wireless

 

ambuman defi

ambuman airway

 

ambuman advanced

 

 

 

 

 

 

ambuman basic junior

ambu baby

Oefenpoppen van AMBU

Ambu komt dit jaar met een nieuwe serie AmbuMan Uniman en Wireless oefenpoppen. De nieuwe Wireless technologie is geïntegreerd in de pop. De Mannekin Management Module zorgt voor draadloos gebruik en monitoring tijdens de training. Het module verzamelt en bewaart data en informatie van de cursussen zoals compressiediepte, handpositie, beademingsvolume en maaginflatie. De module heeft een onafhankelijke besturingssysteem en op een browser gebaseerde controle, programeerbare scenario's en houdt individuele resultaten tot 4 deelnemers bij. Er kan met 6 oefenpoppen tegelijk worden getraind. Modulesoftware is compatibel met PC, tablet en Smartphone.
Er zijn 5 AmbuMan modellen:
AmbuMan SAM is de opvolger van de bekende Uniman. Deze vernieuwde pop is aangepast naar de reanimatierichtlijnen 2010 - 2015 en is geschikt gemaakt voor AED trainingen. De gesloten vorm van de romp stelt studenten in staat om het volledige algoritme te leren van basic life support. Door de realistisch getekende torso kan een AED trainer gebruikt worden en kunnen er AED pads op geplaatst worden tijdens de training. Geleverd met 1 gelaatsmasker, 25 luchtzakjes en een zachte draagtas.

De AmbuMan Instrument is een ideale oefenpop voor de gevorderde BLS opleiding van medisch en verplegend personneel en voor BHV opleidingen. Het biedt een realistische training van borstcompressie. Ambu's unieke hygiënisch systeem voor mond op mond of mond op neus beademing voorkomt kruisbesmetting. Manuele feedback monitor geeft beademingsvolume, compressie diepte, hand positie en maaginflatie weer.

De Wireless variant uitgerust met een mechanisch controle instrument plus de Ambu Manikin Management Module. Deze module maakt het mogelijk om draadloos vanuit elk type smartphone, tablet of PC aansluiting te maken met de pop. Geleverd wordt een torso, 5 Ambu gezichtshuiden, 100 disposabel luchtzakjes, transporttas / oefenmat en documentatie. Armen en benen zijn optioneel, maar zijjn bij bestelling in mei inclusief!

AmbuMan Defib Wireless
heeft de mogelijkheden van de AmbuMan Wireless plus als extra de defibrillatie-optie. De Apex en sternum elektroden kunnen gedefibrilleerd worden tot maximaal 360 joules. Geleverd wordt een torso met Wireless technologie, 5 Ambu gezichtshuiden, 100 disposabel luchtzakjes, transporttas/oefenmat.

AmbuMan Airway Wireless
biedt volledige opleidingsmogelijkheden voor Airway-Management: zoals larynxmasker, larynx tubes en ET tubes. Beademings met beademingsmasker en het gebruik van een Guedel canule is mogelijk. Geleverd: een torso met Wireless Technologie, halskraag Ambu Perfit ACE (voor de bescherming van de nek) en transporttas/oefenmat.

AmbuMan Advanced
: de meest geavanceerde oefenpop. Bedoeld voor ALS trainingen. Volledig lichaam inclusief armen en benen. De focus ligt op het algoritme: Airway-Management, ECG simulatie, Defibrillatie, i.v.arm en intra osaal injectie mogelijkheden. Geleverd: volledig lichaam inclusief armen en benen (Kit intra osaal), batterij en stroomkabels, management module AmbuMan, Transport koffer.

AmbuMan SAM    7001099
AmbuMan Instrument torso    A234404000
AmbuMan Wireless torso    A234407000
AmbuMan Defib Wireless torso    A265407000
AmbuMan Airway Wireless torso    A284427000
AmbuMan Advanced Wireless zonder IV-arm    A284417000
AmbuMan Advanced Wireless full body    A284407000
. Ambu-armen    7001107
Ambu-benen    7001108


Ambus basis oefenpoppen

Eenvoudige en voordelige oefenpoppen voor BLS-opleiding:

De Ambu Basic biedt een optimale training in borstcompressie met realistische beademing. Het unieke hygiënisch systeem vermijdt kruisbesmetting. Ook het plaatsen van AED Pads met een AED Trainer kan worden geleerd. Torso wordt geleverd incl. draagtas, 1 gezichtsmasker en 25 luchtzakjes.
De Ambu Junior representeert een 3 jarige kind met een lengte 86 cm. Ideaal om hartmassage in combinatie met realistische ventilatie te oefenen. Training in het plaatsen van AED-pads en reddingssimulatie in het water zijn mogelijk. Geleverd fullbody, incl. 5 mond-neus stukken, 5 afdichtings ringen, 25 luchtzakjes, T-Shirt, broek en draagtas.
Ambu Baby lijkt op een levensechte, tot een jaar oude baby. De beademings is extreem realistisch, het uitademen door de neus is te zien en te horen. Simulatie van luchtwegobstructie mogelijk. De oefenpop wordt geleverd incl. 5 gezichtsmaskers en 10 luchtzakjes geleverd in een zachte transporttas.

Ambu Basic torso    A268005000
Ambu Junior full body    A282010000
Ambu Baby    A256001000

geri
geri

keri
keri

Life/form Geri/Keri verpleegzorg oefenpoppen

Geri oefenpop is een ouderenzorg-oefenpop die sprekend lijkt op een geriatrische patiënt. Het Geri model is daarom ideaal voor het trainen van allerlei verpleegkundige en medische vaardigheden met ouderen. Het Geri model is visueel zeer realistisch en toont een treffende gelijkenis met een oudere inclusief huidrimpels en –plooien. De ledematen en de gewrichten van Geri hebben een maximale en natuurgetrouwe bewegingsbereik en laat realistische positionering toe. De normale verschijning van de pop is vrouwelijk, echter, na verwijdering van de pruik en toevoeging van de mannelijke genitaliën kunnen mannelijke katheterisatie en prostaatonderzoek plaatsvinden. Het Keri model is leeftijdneutraal en heeft verder alle kenmerken van het Geri-model. Ook hier kan wannneer pruik en mannelijke genitaliën zijn bevestigd een mannelijke rol worden gegeven.
Met Geri/Keri-verpleegzorgmodellen kunnen meer dan 35 patiëntenzorgvaardigheden worden getraind, o.a.: Vinger/teenzwachtelen en wondverzorging, bedwasssen, kleden, haarkammen, gebitverwijdering (onder en boven), schoonmaken oortoegangen plaatsen gehoorapparaat, urineweg katheterisatie vrouw en man (onbesneden), klysma administratie (vrouw), prostaat onderzoek (man), ostomie zorg, ileostomie en colstomie spoeling en afzuiging, plaatsing van nasogastrale sondes, orale en nasale spoeling, sondevoeding en afzuiging, cervix-uitstrijkje, mondhygiëne, tracheostomie zorg – spoeling en afzuiging, vier intramusculaire injectie plaatsen, oogschoonmaak, patiënt positionering en transfertechnieken.
Optioneel kan er een infuusarm en/of bloeddrukarm worden toegevoegd.

Geri Compleet (oudere patiënt)    700LF04001
Keri Compleet (leeftijdloos)    700LF04020
 

 

 

anne qcpr

anne qcpr

 

simpad

baby anne

Oefenpoppen van Laerdal

Resusci Anne met QCPR
De Resusci Anne met QCPR is een volwassen reanimatiepop met meerdere feedback opties. Meting, evaluatie en kwalitatief goede feedback zijn de sleutel tot het ontwikkelen van de juiste vaardigheden. De Feedback toestellen moeten apart besteld te worden.
Realistische anatomie waaronder head tilt, chin lift, compressiediepte, compressiekracht en het laten omhoog komen van de borstkas. Een sensor geeft de juiste handplaatsing aan. Inhoud: Torso of Full Body, 3 gezichtshuiden, 2 luchtwegen, 2 extra compressieveren (hard en zacht), draagtas met geïntegreerde kniemat of rolkoffer bij body, trainingsjas, 50 Resusci Manikin Wipes, USB-kabel en gebruiksaanwijzing.

SimPad Skillreporter tbv QCPR-lijn
De SimPad SkillReporter biedt uitgebreide, eenvoudig te gebruiken feedback voor hoogwaardie reanimatietraining. Alle gebruikelijke reanimatieparameters voor de reanimatieprestatie worden gemeten en maakt een grondige debriefing mogelijk.

Baby Anne
Een realistische oefenbaby voor geven van reanimatietrainingen. De natuurgetrouw luchtweg kunt u openen beweegbare onderkaak / kinlift. Mogelijk om een ‘luchtwegobstructie door een vreemd voorwerp’ te simuleren. Inclusief draagtas, 6 luchtwegen en 10 luchtwegobstructies en gebruiksaanwijzing

Resusci Anne QCPR, torso, draagtas    171-00150
Resusci Anne QCPR, full body, trolleykoffer    171-00250
Simpad Skillreporter tbv QCPR lijn    202-30033
Baby Anne    L050000

ALMEVA - 2021