powered by FreeFind  Almeva BV
  Kabelstraat 10
  1322 AD ALMERE
  Tel: 036 533 52 60
  Fax: 036 546 81 78
  E-mail: info@almeva.nl
  KvK: 310-48109
  
  Verkoop binnendienst:
  Martin Schrijver
  
  Verkoop buitendienst:
  Ruben Hoogenberg
  
    

  Routebeschrijving

 Verkoopvoorwaarden


Producten

 


Medische oefenpoppen en simulatoren
   
 Oefenpoppen van Ambu   Geri/Keri verpleegzorg oefenpoppen
 Life/form Adult/Infant Crisis Manikin  Laerdal oefenpoppen
 Simulaids PDA/STAT Manikin   

ambuman wireless

 

ambuman defi

ambuman airway

 

ambuman advanced

 

 

 

 

 

 

ambuman basic junior

ambu baby

Oefenpoppen van AMBU

Ambu komt dit jaar met een nieuwe serie AmbuMan Uniman en Wireless oefenpoppen. De nieuwe Wireless technologie is geïntegreerd in de pop. De Mannekin Management Module zorgt voor draadloos gebruik en monitoring tijdens de training. Het module verzamelt en bewaart data en informatie van de cursussen zoals compressiediepte, handpositie, beademingsvolume en maaginflatie. De module heeft een onafhankelijke besturingssysteem en op een browser gebaseerde controle, programeerbare scenario's en houdt individuele resultaten tot 4 deelnemers bij. Er kan met 6 oefenpoppen tegelijk worden getraind. Modulesoftware is compatibel met PC, tablet en Smartphone.
Er zijn 5 AmbuMan modellen:
AmbuMan SAM is de opvolger van de bekende Uniman. Deze vernieuwde pop is aangepast naar de reanimatierichtlijnen 2010 - 2015 en is geschikt gemaakt voor AED trainingen. De gesloten vorm van de romp stelt studenten in staat om het volledige algoritme te leren van basic life support. Door de realistisch getekende torso kan een AED trainer gebruikt worden en kunnen er AED pads op geplaatst worden tijdens de training. Geleverd met 1 gelaatsmasker, 25 luchtzakjes en een zachte draagtas.

De AmbuMan Instrument is een ideale oefenpop voor de gevorderde BLS opleiding van medisch en verplegend personneel en voor BHV opleidingen. Het biedt een realistische training van borstcompressie. Ambu's unieke hygiënisch systeem voor mond op mond of mond op neus beademing voorkomt kruisbesmetting. Manuele feedback monitor geeft beademingsvolume, compressie diepte, hand positie en maaginflatie weer.

De Wireless variant uitgerust met een mechanisch controle instrument plus de Ambu Manikin Management Module. Deze module maakt het mogelijk om draadloos vanuit elk type smartphone, tablet of PC aansluiting te maken met de pop. Geleverd wordt een torso, 5 Ambu gezichtshuiden, 100 disposabel luchtzakjes, transporttas / oefenmat en documentatie. Armen en benen zijn optioneel, maar zijjn bij bestelling in mei inclusief!

AmbuMan Defib Wireless
heeft de mogelijkheden van de AmbuMan Wireless plus als extra de defibrillatie-optie. De Apex en sternum elektroden kunnen gedefibrilleerd worden tot maximaal 360 joules. Geleverd wordt een torso met Wireless technologie, 5 Ambu gezichtshuiden, 100 disposabel luchtzakjes, transporttas/oefenmat.

AmbuMan Airway Wireless
biedt volledige opleidingsmogelijkheden voor Airway-Management: zoals larynxmasker, larynx tubes en ET tubes. Beademings met beademingsmasker en het gebruik van een Guedel canule is mogelijk. Geleverd: een torso met Wireless Technologie, halskraag Ambu Perfit ACE (voor de bescherming van de nek) en transporttas/oefenmat.

AmbuMan Advanced
: de meest geavanceerde oefenpop. Bedoeld voor ALS trainingen. Volledig lichaam inclusief armen en benen. De focus ligt op het algoritme: Airway-Management, ECG simulatie, Defibrillatie, i.v.arm en intra osaal injectie mogelijkheden. Geleverd: volledig lichaam inclusief armen en benen (Kit intra osaal), batterij en stroomkabels, management module AmbuMan, Transport koffer.

AmbuMan SAM    7001099
AmbuMan Instrument torso    A234404000
AmbuMan Wireless torso    A234407000
AmbuMan Defib Wireless torso    A265407000
AmbuMan Airway Wireless torso    A284427000
AmbuMan Advanced Wireless zonder IV-arm    A284417000
AmbuMan Advanced Wireless full body    A284407000
. Ambu-armen    7001107
Ambu-benen    7001108


Ambus basis oefenpoppen

Eenvoudige en voordelige oefenpoppen voor BLS-opleiding:

De Ambu Basic biedt een optimale training in borstcompressie met realistische beademing. Het unieke hygiënisch systeem vermijdt kruisbesmetting. Ook het plaatsen van AED Pads met een AED Trainer kan worden geleerd. Torso wordt geleverd incl. draagtas, 1 gezichtsmasker en 25 luchtzakjes.
De Ambu Junior representeert een 3 jarige kind met een lengte 86 cm. Ideaal om hartmassage in combinatie met realistische ventilatie te oefenen. Training in het plaatsen van AED-pads en reddingssimulatie in het water zijn mogelijk. Geleverd fullbody, incl. 5 mond-neus stukken, 5 afdichtings ringen, 25 luchtzakjes, T-Shirt, broek en draagtas.
Ambu Baby lijkt op een levensechte, tot een jaar oude baby. De beademings is extreem realistisch, het uitademen door de neus is te zien en te horen. Simulatie van luchtwegobstructie mogelijk. De oefenpop wordt geleverd incl. 5 gezichtsmaskers en 10 luchtzakjes geleverd in een zachte transporttas.

Ambu Basic torso    A268005000
Ambu Junior full body    A282010000
Ambu Baby    A256001000

life form

 

 

 

 

 

 

 

 

crisis infant

Life/form en Simulaids oefenpoppen

Life/form Adult CRiSis Manikin
De Adult Crisis Manikins van Life/form is een compleet reanimatie systeem met vijf functies waarmee verschillende scenario’s kunnen worden getraind. De poppen in deze serie bestaan elk uit een full body CPR manikin, een IV arm, een bloeddruk arm, defibrillator borsthuid en ze beschikken over een Airway Larry Airway Management Head. Ideaal voor ambulancepersoneel, verplegers en paramedici op elk niveau. De delen zijn modulair en los te verkrijgen. Hierdoor wordt het mogelijk de pop samen te stellen naar persoonlijke behoefte. De basisversie, zoals hierboven beschreven, kan worden uitgebreid met een DeLuxe versie met een arrhytmia patiënt simulator. Hiermee kunnen 17 volwassen- en 17 kinderhartritmes worden gesimuleerd. Met een externe pacer kunt u elektrische shock nabootsen. Ook cardioversie kunt u met manuele, semi-automatische en automatische defibrillatie simuleren.
Life/form Adult CRiSis Manikin    LF03953
Life/form Adult CRiSis Manikin DeLuxe    LF03955
 
Life/form Infant CRiSis Manikin
Deze state-of-de art pop is ontworpen om individueel en aan groepen te trainen in levensreddend technieken op kinderen en pasgeborenen. De componenten zijn hier ook modulair en los te verkrijgen voor het samenstellen van een eigen pop of om een bestaande op te waarderen. Deze pop is met name ideaal voor het opleiden van ambulance-personeel, verplegers en paramedici op elk niveau. Infuustherapie, navelstrengkatheterisatie, luchtwegmanagement, intraosseöuse infusie en reanimatie- alles in één oefenpop! De huid en navelslang zijn realistisch. Vocht kan net als in het echt worden afgevoerd via de navelstreng. De infuusarm en –been maken realistische oefening van pediatrische venenpunctuur mogelijk. Deze versie komt kompleet met
een 4 kanaals ECG monitor.
Life/form Infant Crisis Manikin    LF03709

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statpda

 

 

 

 

 

Simulaids STAT en PDA STAT Manikins
STAT en PDA STAT Manikins zijn Simulaids nieuwe generatie levensechte modulair up te graden patiëntsimulators. Het 1.78 meter lange lichaam is een levensechte “patiënt”. De menselijke anatomie is gelijk en de bewegingen van de gewrichten zijn bijna menselijk. De bewegingen van de borstkast imiteren levensechte respiraties. Op alle puls punten kunnen de bloeddruk varianten worden gevoeld. STAT Manikin heeft dezelfde mogelijkheden als bij de PDA STAT, maar zonder de extra elektronica voor scenario’s.

Simulaids STAT manikin
Behalve het trainen van basis ALS-vaardigheden als ECG-monitoring en Defibrillatie, Airway Management, IV-arm en CPR kunnen er nog andere vaardigheden geoefend worden zoals:
• 12 polspunten
• infuusarm voor gevorderden
• bilaterale spanningspneumothorax
• orale en nasale intubatie
• tongoedeem en laryngospasmen
• crichothyrotomie
• 4 afleidingen ECG monitor (17 hartritmes) en defibrilleren
• reanimatie
• afbreken van de boventanden onder laryngoscoopdruk
• toename van de pols en pneumothorax
• bilaterale borsttube insertie met gesimuleerde vochtvrijlating
• intramusculaire injectieplaats deltaspier
• opzwelling van beide longen en de maag.
De STAT Manikin komt inclusief stevige draagkoffer met vervangings-onderdelen, jas, broek, gebruikersinstructies en accessoires.

Simulaids STAT Manikin    SB33723
 
Simulaids PDA STAT Manikin
Met de PDA STAT stelt u uw ingestelde scenario mogelijkheden in. De PDA STAT legt chronologies de events vast zodat de de beoefenaar hun handelingen achteraf kan beoordelen en bespreken. Er kunnen verschillende omgevingssettings worden geoefend: een klinische labsetting voor basale instructie, een werkvloer om complexere situaties te demonstreren of een verkeersongeluk om multi-tasking prioriteiten te trainen. De PDA STAT blijft draagbaar. De ingebouwde luchtcompressor en de elektronica maken andere oefenpoppen overbodig. Aansluiten op het stopcontact en de PalmPilot verbinden en de training kan beginnen!
PDA STAT heeft alle kenmerken van de STAT Manikin, plus:
• PalmPilot OS program
• 220 volt a/c snoer
• controle scenario’s PalmPilot
• geen externe luchtcompressor
• selectie van hart- en longgeluiden
• bloeddruk variabel in de linker arm
• model reageert op behandeling
• medicijnlijst van de AHA en AHA ritmes
PDA STAT Manikin wordt geleverd in een stevige koffer op wieltjes inclusief sets met vervangingsonderdelen, trainingspak met logo, accessoires en gebruikinstructies.
Simulaids PDA STAT    SB36923

geri
geri

keri
keri

Life/form Geri/Keri verpleegzorg oefenpoppen

Geri oefenpop is een ouderenzorg-oefenpop die sprekend lijkt op een geriatrische patiënt. Het Geri model is daarom ideaal voor het trainen van allerlei verpleegkundige en medische vaardigheden met ouderen. Het Geri model is visueel zeer realistisch en toont een treffende gelijkenis met een oudere inclusief huidrimpels en –plooien. De ledematen en de gewrichten van Geri hebben een maximale en natuurgetrouwe bewegingsbereik en laat realistische positionering toe. De normale verschijning van de pop is vrouwelijk, echter, na verwijdering van de pruik en toevoeging van de mannelijke genitaliën kunnen mannelijke katheterisatie en prostaatonderzoek plaatsvinden. Het Keri model is leeftijdneutraal en heeft verder alle kenmerken van het Geri-model. Ook hier kan wannneer pruik en mannelijke genitaliën zijn bevestigd een mannelijke rol worden gegeven.
Met Geri/Keri-verpleegzorgmodellen kunnen meer dan 35 patiëntenzorgvaardigheden worden getraind, o.a.: Vinger/teenzwachtelen en wondverzorging, bedwasssen, kleden, haarkammen, gebitverwijdering (onder en boven), schoonmaken oortoegangen plaatsen gehoorapparaat, urineweg katheterisatie vrouw en man (onbesneden), klysma administratie (vrouw), prostaat onderzoek (man), ostomie zorg, ileostomie en colstomie spoeling en afzuiging, plaatsing van nasogastrale sondes, orale en nasale spoeling, sondevoeding en afzuiging, cervix-uitstrijkje, mondhygiëne, tracheostomie zorg – spoeling en afzuiging, vier intramusculaire injectie plaatsen, oogschoonmaak, patiënt positionering en transfertechnieken.
Optioneel kan er een infuusarm en/of bloeddrukarm worden toegevoegd.

Geri Compleet (oudere patiënt)    700LF04001
Keri Compleet (leeftijdloos)    700LF04020
 

Meer Simulaids en Life/form oefenpoppen vindt u op oefenpoppen.nl

 

anne qcpr

anne qcpr

 

simpad

baby anne

Oefenpoppen van Laerdal

Resusci Anne met QCPR
De Resusci Anne met QCPR is een volwassen reanimatiepop met meerdere feedback opties. Meting, evaluatie en kwalitatief goede feedback zijn de sleutel tot het ontwikkelen van de juiste vaardigheden. De Feedback toestellen moeten apart besteld te worden.
Realistische anatomie waaronder head tilt, chin lift, compressiediepte, compressiekracht en het laten omhoog komen van de borstkas. Een sensor geeft de juiste handplaatsing aan. Inhoud: Torso of Full Body, 3 gezichtshuiden, 2 luchtwegen, 2 extra compressieveren (hard en zacht), draagtas met geïntegreerde kniemat of rolkoffer bij body, trainingsjas, 50 Resusci Manikin Wipes, USB-kabel en gebruiksaanwijzing.

SimPad Skillreporter tbv QCPR-lijn
De SimPad SkillReporter biedt uitgebreide, eenvoudig te gebruiken feedback voor hoogwaardie reanimatietraining. Alle gebruikelijke reanimatieparameters voor de reanimatieprestatie worden gemeten en maakt een grondige debriefing mogelijk.

Baby Anne
Een realistische oefenbaby voor geven van reanimatietrainingen. De natuurgetrouw luchtweg kunt u openen beweegbare onderkaak / kinlift. Mogelijk om een ‘luchtwegobstructie door een vreemd voorwerp’ te simuleren. Inclusief draagtas, 6 luchtwegen en 10 luchtwegobstructies en gebruiksaanwijzing

Resusci Anne QCPR, torso, draagtas    171-00150
Resusci Anne QCPR, full body, trolleykoffer    171-00250
Simpad Skillreporter tbv QCPR lijn    202-30033
Baby Anne    L050000

ALMEVA - 2019